Ngawangwang PILGUB JABAR

27 02 2008

Difikir-fikir ku diri kuring.. kira-kira kieu yeuh

1. DA’i Menang
Paling hanteu Jawa Barat maol jauh ti ayeuna kayanan nana boh pangwanunganan boh rahayatnya mola jauh ti ayeuna… nu beda mah wakil gubernurna… nu alusi DA’I iya bari mempertahkeun supaya Bogor,Bekasi, Depok jeung cianjur teu asup kana kakuasaan Gubernur Fauzi Bowo dina konsep megapolitan tea, tapi keukeuh kusabab nu ngadukungna parte nu geus apal pan ketak partai sok rame mun rek kampenye mun teu rek kampenye mah teuing sare dimarana eta partei teh….. anger we nu susah beuki susah dasar jurig partei

2. Aman Menang
Geus tanggu kusabab iyeu marupka hasil tina kakutan DPP masing-masing partai akhirna bakal mawa Jabar anu baris kakurngan ku cianjur, bogor, depok, jeung bekasi, jeung pangwangunan bakal lewih ngarah kana dominasi pusat partai, komo ceuk DPP tea apan… anger we teu malikiran kumaharakyat nu ncan boga suluh pikeun ngulub sampeu mah……
3. Hade menang
iyeu moal beda jauh jeung nu ka dua, da’ koma DPP tea komo deui di capuran ku dede anu seleb mah.. teu kabayang jadina jabar keur
alusna jabar bakal loba pembalap handal da’ menang sokongan kuat ti bodrek, bendara jawa barat anu biru baris berubah jadi Beureum bodrek hehehehhe
alusna mah alus budak ngora ngan teu alus budak ngorana lain urang sunda sajati tapi ceku bahasa baheula di kusnet mah sunda murtad, karej jadi sunda mualaf mun geus model ayeuna hayang jadi gubernur…

AMan Jeung Hade mah.. mun warga sunda ngarti jeung apal kana naon2 nu geus dilakukan ku maranehna pikuen urang sunda asana kacida mun kudu milih anu dua iyeu…

intina kuring keukeuh umajak ka warga sadayan pikeun
1. laksakeun pilgub
2. Sumping ka TPS
3. candak kartu suara
4. asup ka bilik suara
5. tojos no 1 nepi ka 3 ulah aya nu teu dicoblos (tong poho coblos kabeh)
6. tilepan deui
7. asupkeun kana kotak

iyeu makrupa cara-cara pikeu ngunkapkeun hak pulitik urang..

kumaha partai lokal arek moal ?

baktos
Agus Pakusarakan
Paku sarakan urang ulah di bikeun ka jalma-jalma nu teu boga rasa kasundaan
cepeng ku urang mangga kang oman, teh nety, teh ika, wa sas, apih sidik
sok geura jadi calon gubernur jabar atuh……

Iklan

Aksi

Information

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: